В НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО

ПИШИ И ПЕЧЕЛИ!

Съдържанието е гръбнакът на Мрежата! Без съдържателен текст НЯМА САЙТ! Няма СЕО! Това повтарям непрекъснато в моя курс по Интернет маркетинг (можете да се запишете в него от сайта www.LudiPari.com).

Освен това всеки Интернет бизнесмен се нуждае от съдържателни постове, за да привлича все нови и нови посетители към своя сайт. И търсачките реагират положително – доброто съдържание повишава със сигурност така наречения page rank. Той няма почти никакво значение за бизнеса, но докарва все пак някой и друг посетител.

Можете ли обаче да превърнете всяка една съдържателна статия веднага в звонкова монета?… И още как!

В цивилизования свят е широко разпространена практиката някой да пише за друг. Повечето автобиографични книги на звездите са написани от така наречените „писатели- привидения” (ghostwriters). Има дори фирми, които предлагат точно такива услуги. У нас май само аз предлагам такива услуги.

Другият начин за печелене на пари от писане е така нареченият „фрийланс”. Тук вече пишещият сам търси клиентите си, а не прибягва до услугите на посредници. И тъй като в България такива посредници няма, работата опира винаги до едно и също – да си намерите сами клиенти, готови да плащат за вашите текстове. Точно затова създадох и станалия много популярен напоследък сайт www.Pisaneto.com.

И още нещо… Напоследък в Мрежата плахо се появиха сайтове, които уж плащат за съдържателни статии. Казвам „уж”, защото на мен лично тези синковци досега нищо не са ми платили. Пък и се правят на много важни, поставят ред условия и всячески се мъчат да отровят живота на пишещите хора. Опитайте все пак- може пък на вас да ви провърви…

Индиректните печалби от писането са като че ли най- големи. Изтъкнати експерти по Интернет маркетинг наричат писането на статии за други „Мерцедес” на безплатната Интернет реклама”. Но… Това е друга тема…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

0 Responses to “В НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: