КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА НА БИЗНЕСА

ЕФЕКТИВНА РЕКЛАМА- НЕЗАБАВЕН УСПЕХ

В моя курс по Интернет маркетинг (предлагам го на промоционална цена от сайта www.LudiPari.com) аз много подробно разяснявам МОЯТА рекламна стратегия. Стратегия, която изведе ВСИЧКИТЕ ми сайтове на челни позиции в Google!

За много посткомунистически потурнаци думата „реклама” и до ден днешен е мръсна дума. Истината обаче е, че рекламата е кръвоносната система на икономиката. Без реклама няма бизнес, няма индустрия, няма прогрес!

Това важи, разбира се, и за Интернет бизнеса. Джей Левинсън, бащата на „герила маркетинга” пише: „Създаването на един сайт само по себе си нищо не означава. Все едно да махаш на непознати хора в тъмнината.”Джей Левинсън твърди обаче и нещо друго, което е не по- малко вярно: „Сайтът е самотен остров. Рекламата е средството, което хвърля златни мостове между сайта и потенциалните потребители!”

Нека на това място да се върнем назад в историята. Хенри Форд е обичал да казва: „Най- много печелят онези, които най- много рекламират!” Това е вярно, знам го от личен опит!

Да продължим с Форд, бащата на индустриалната ера. Пословично е неговото изявление: „Когато спечеля 100 долара, аз веднага заделям 90 долара за реклама.”

Тери Дийн, най- младият Интернет милионер, твърди в книгата си “Unlimited Traffic”, че съществуват 55 начина за популяризирането на един комерсиален сайт. Добрата новина е тази, че повечето от тези методи са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ!

Дийн твърди също така, че чрез постоянното прилагане на 7- 8 от тези методи вие ще можете да се задържите трайно на пазара.

От моята дългогодишна практика научих, че постоянното, упорито и настойчиво прилагане на 15 метода за популяризация, наложи моите комерсиалните сайтове и ги изкара на челни позиции в Google. Да, интелектът и образованието не винаги печелят, но ПОСТОЯНСТВОТО ВИНАГИ печели!

Аз използвах споменатите 15 метода едновременно, паралелно. Защото една лястовичка пролет не прави. Това е много, много вярно и важи с пълна сила при прилагането на всички рекламни кампании! Можете да се запознаете с изключително успешната ми рекламна стратегия в моя курс по Интернет маркетинг. Предлагам го на ПРОМОЦИОНАЛНА цена в моя сайт www.LudiPari.com СЕГА.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

0 Responses to “КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА НА БИЗНЕСА”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: