ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

ЗАПЛАТА ИЛИ БИЗНЕС?…

“Никога няма да натрупаш пари, докато работиш за някой друг!” Това е нещо като универсален, планетарен закон. В англоезичното пространство някои хора на шега превеждат английската дума “job” (работа) като “Just Over Broke”, което означава „на прага на банкрута”. Установено е че 90% от хората нямат никакви пари преди заплата. Затова в Германия работниците на шега се наричат „работещи просяци”.

Който работи за заплата, накрая винаги остава с празни ръце. Докато работи, едва свързва двата края, а накрая- за награда, го изхвърлят на бунището с някаква мижава пенсийка!

Колко мениджъри има във фирмата, за която работиш? Някъде между 20 и 200, нали? Така поне сочи статистиката. Имаш ли контактите, образованието, уменията и възможностите им? Вероятно не! Шансовете да си на тяхно място са направо нищожни. Има и още нещо… Много малка част от тези “мениджъри” взимат добри пари в действителност.

Пък и колко ли трябва да чакаш, докато станеш мениджър с добра заплата?… Ако евентуално успееш, сигурно вече ще е време да се пенсионираш. Но ти искаш парите сега, докато си още млад! Точно когато те ти трябват най-много – за семейството, за хубава кола, за ваканции и елегантни дрехи … Какво да направиш, за да го постигнеш?
Един от начините е този: насочи се към бързо развиващите се сектори като програмиране, Интернет маркетинг, бизнес в Мрежата…
И в двата случая ще е нужна допълнителна подготовка, посещението на професионални курсове. Най-издържаният и изчерпателен курс по Интернет маркетинг предлагам аз от моя сайт www.LudiPari.com. Когато сменяш професията си, винаги има хора, които са го направили преди теб. Те са по-добри от теб; те имат по-голям опит.
Точно това усвояват моите курсисти – аз ги запознавам с дългогодишния си опит като Интернет бизнесмен. Разкривам им и цялата си рекламна стратегия, стратегия, която изкачи всичките ми комерсиални сайтове на челни позиции в Google. Казано накратко, в моя курс хората научават как се печелят сериозни пари от Интернет.
Не се залъгвайте със схемите за бързо забогатяване, МЛМ маркетинг или надомна работа. Единственият начин да си осигуриш сигурен и добър поминък в наши дни, ни предлага НАЙ-ВЕЧЕ Интернет! Всичко друго е ала-бала, губене на време, слугинаж и недоимък….

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
www.LudiPari.com

Advertisements

2 Responses to “ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО”


  1. 1 geronimo юли 19, 2009 в 7:25 pm

    Прав си,но да правиш пари в България от интернет е доста трудно!

  2. 2 ludipari юли 20, 2009 в 2:38 am

    Нищо не е трудно, когато знаеш как става. Човек трябва да си седне на трите букви и да чете, да чете, да чете. Но пък трябва да знае перфектно английски, защото цялата литература по Интернет маркетинг е на английски език.

    Може, разбира се, да си спести време и пари и да изкара моя курс. Той ще го преведе по- бързо до целта. Няма друг начин, защото всичко на този свят трябва да бъде НАУЧЕНО! И най- хубавото е това, че всеки може да се научи.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: