ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА ИНТЕРНЕТ БИЗНЕСА

ВЕЛИКИТЕ НЕЩА СА ВИНАГИ ПРОСТИ

Познавам хора, които години наред напразно се блъскат да спечелят някой лев от Интернет. Те постоянно ме питат как печеля толкова много от Мрежата. Аз от моя страна непрекъснато им повтарям все едно и също нещо. Най- добрият начин да започнеш успешен бизнес онлайн е този:

1. Създайте собствени информационни продукти.

2. Продавайте ги чрез вашите комерсиални сайтове.

Това не е кой знае колко трудно, нали?

Не мога да разбера защо толкова малко хора го правят. Непрекъснато ми пишат неудачници, които са пропилели много време и пари, но така и не могат да си осигурят достатъчно средства за преживяване от Интернет. Едните разчитат на слугинажа, наречен афилейт маркетинг (партньорски програми), други пък на реклама в техните сайтове и т. н. Най- интересното в цялата работа е това, че когато ги запитам за техните лични комерсиални сайтове, за продуктите, които се канят да продават от тези сайтове, те почти винаги ми отговарят по един и същ начин:

„Нямам такива…”

Защо? Защо, за Бога? И децата знаят, че от нищо нещо не става!

Затова ще повторя: ключът към финансовия успех в Мрежата е този: създайте собствени (информационни) продукти и ги продавайте чрез вашите комерсиални сайтове. Ще го кажа по друг начин.

„Голямата тайна” се състои в следното:

 • Създайте собствен продукт за продажба онлайн.
 • Осигурете си посещения (трафик) на вашия комерсиален сайт.
 • Повторете целия процес, повтаряйте го отново и отново.

Това е! Това е всичко, което трябва да направите!

Бих могъл, разбира се, да кажа и това: намерете все пак добра афилиирана програма, включете се в нея, направете си блог, чрез който да популяризирате сайта си и т. н. Ще повторя: аз не смятам този път за най- добрия. Затова, с риск да стана банален, ще ви припомня:

 • Създайте собствен продукт за продажба онлайн.
 • Осигурете посещения (трафик) на вашия комерсиален сайт.
 • Повторете целия процес, повтаряйте го отново и отново.

И недейте да шикалкавите, не търсете извинения за това, че не можете да създадете собствен информационен продукт. В Мрежата има тонове от информация, които бихте могли да използвате. Пък и вие имате познания, опит, умения, образование… Бихте могли да ги използвате и да създадете ваш собствен, уникален продукт. А защо не и два, три, четири продукта?… Всички преуспели Интернет бизнесмени са правели и продължават да правят ТОЧНО ТОВА!

Вземете се в ръце и не търсете повече оправдания и извинения. Създайте вашия продукт и започнете да го ПРОДАВАТЕ! Така и само така можете да спечелите сериозни пари от Интернет.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Послепис: А как се създава функционален, печеливш комерсиален сайт. Това можете да научите от моя курс „Как да започнем успешен бизнес в Интернет”. Запишете се за него от моя сайт www.LudiPari.com! Не отлагайте, възползвайте се от промоционалната цена сега!

Advertisements

2 Responses to “ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА ИНТЕРНЕТ БИЗНЕСА”


 1. 1 Петър Иванов юни 20, 2009 в 1:52 pm

  Супер приятелю, не бях се възхищавал толкова до сега от нечий блог. Много е приятно когато срещнеш позитивна и положително настроена личност. Нагледахме се на навъсени физиономии и нещастници от всякакъв ранг.
  Получавате моите поздравления и много бъдещи успехи, в които съм сигурен!

 2. 2 ludipari юни 20, 2009 в 5:44 pm

  Благодаря ви за хубавите думи! Не мога да не отбележа, че и аз съм приятно изненадан от един читав, положителен и разумен коментар. Пожелавам ви и аз успех, защото при капитализма само това има значение- УСПЕХЪТ! А ордените „Стара планина“ ще предоставим великодушно на тези, които се нуждатя от тях…


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: