СЕНЗАЦИОННИ ИНОВАЦИИ

НОВИ, ФАНТАСТИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ  ПРЕД TWITTER

Не е тайна за никого, че търсачката на twitter понякога е по- бърза от всички останали, но тя така или иначе е с доста ограничена възможности. CNET съобщи наскоро, че в това отношение предстоят големи промени…

Последната новина е тази: търсачката на twitter ще започне да индексира всички линкове, които се появяват в отделните бележки. Това със сигурност ще повиши значимостта на тази търсачка и ще отреди на twitter много по- голяма роля в бъдеще.

И още нещо… Търсачка ще се сдобие и със система за измерване на ранга, на репутацията. Това означава, че не всяка оставена бележка ще има един и същ ранг. По всичко личи, че някои постове ще се класират по- високо от други, като за целта те ще се класират по различни критерии, които май ще си останат една голяма тайна.  По този начин тази търсачка ще започне да се конкурира дори и с Google.

Засега е рано да се правят прогнози. Никой не е в състояние да каже дали алгоритъмът на Google ще остане по- важен от този на twitter. Така или иначе обаче нововъведението на twitter още отсега създава страхове у конкуренцията и представлява една сериозна драскотина по бляскавата броня на Google.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

0 Responses to “СЕНЗАЦИОННИ ИНОВАЦИИ”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: