ЧЕТИВО ЗА ЛУМПЕНИ И ПРОСТАЦИ

СПАМ ЛИ?…

Из българското Интернет пространство щъкат вече много психопати, аутсайдери и лумпени, които, кой знае защо, се смятат за много, ама за много велики. В повечето случаи обаче те са само анонимни отрепки от циганската махала на Европа.

Част от тази измет, вбесена от моята огромна популярност и неизтощима креативност, от време на време се опитва да ме позахапе. Да, нищожествата винаги си целят в прочутите, надарените и влиятелните с една едничка цел: да ги принизят до себе си, да ги оплескат с кал. Макар че това е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО! Отрепката си е отрепка и ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ДОЛУ. Докато хората с моя формат, моето ниво и моята класа ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ГОРЕ!

Атаките срещу мен от страна на измета се свеждат в най- общи линии до следното: те не спират да повтарят, че аз, видите ли, съм спамер. Работата е там, че тези полуграмотни идиотчета изобщо не знаят значението на думата СПАМ. Ще им го припомня:

„Понятието „спам“ се свързва с изпращането на писма до даден емайл адрес, който писма съдържат рекламни материали (банери, текстови съобщения и други) до хора, които не желаят това. В Съединените Щати има точен юридически термин: нарича се UCE (unsolicited commercial email), в превод – непоискани търговски съобщения по електронната поща, и се преследва от Закона. Неотдавна Щатският Сенат прие закон, според който спамът се наказва с до една година затвор и глоба до 500 000 долара!”

В рубриката си „Петъчен Маркетинг” в „Капитал” Борислав Кандов  публикува неотдавна  интересен материал за спама и не се е посвенил да изброи всички нашенски спамери. Ще цитирам час от неговия великолепен материал:

(…) „Не знам за вас, но аз забелязвам силно активизиране в изпращането на непожелани търговски съобщения (или простичко казано – спам) от началото на годината. Всичко щеше да е наред, ако те поне бяха правилно таргетирани. Но не са. Е, аз реших да ги блокирам.”

(…) „Аз пък реших да пратя в папката за спам адресите на всички, които ми изпращат безумни (за мен като репортер и потребител) оферти и съобщения. Не защото мразя тези хора и техния бизнес, а защото не приемам за оправдание мързела или „липсата на време“. Както и това, че моят мейл бил част от публична група и за това не можело да ме извадят от списъка. Злоупотребата с публични имейли е едно от най-досадните и време губещи занимания, което според мен трябва да бъде наказвано. Тъй като друга власт нямам, аз реших да ги публикувам днес- тук и сега.

Малка част от адресите по-долу са събрани през 2008 г., но огромното мнозинство са само от последните две седмици. Със сигурност пропускам много, които просто съм изтрил, без да ги добавя към филтъра. Списъкът ще бъде обновяван в бъдеще. Втори шанс няма да се дава на никого – един излишен мейл и заминават при спама.”

Ето и и- мейл адресите на истинските, на големите български спамери:

geri@webmail.clip4e.com
info@falun-bg.info
dobri@pr-bg.com
what@mail.be
kanasubigi@abv.bg
media@obstina-bourgas.org
info@avtobusi.com
penka.bogdanova@plv.prb.bg
fans@fanboxmail.com
Gueorgui.JELEV@diplomatie.gouv.fr
georgi.kolev@lessedra.com
bipartia@gmail.com
office@zstoyanov.com
TsvetelinaLecheva@remax.bg
info@needbg.info
office@damyanyakov.com
nikanti@abv.bg
info@kirov-high-end.bg
office@sivig.eu
ogniancho@gmail.com
albods@abv.bg
earth.and.man@gmail.com
global.tour.h@gmail.com
bulgarianscienceproblems@yahoogroups.com
marketing@centransit.bg
sotir_151@abv.bg
team@direct.dir.bg
angel2003@abv.bg
ianeliya@gmail.com
info@bgborsa.biz
catalog@viacall.info
janua98.bg@gmail.com

Нови, добавени на 15 май:
ticketing@transatlantic-travel.com
mmilenova@tandem.bg
proseminars@gmail.com
trainings.ideas@ideas-reality.com
kursoveqac@gmail.com
d.nacheva@plv.prb.bg
dommaistor@gmail.com
ebambev@gmail.com
lmg.bocar@mail.bg
promotion@officeexpress-bg.com
sales.grandarena@kempinski.com
office@vibs-bg.net
a.yankov@storactbg.com
force-iliev@mbox.contact.bg
travel@valenta-bg.com
evergreenpalace@abv.bg
titi.ovanesova@abv.bg
seminars@business-pleasure.net
dnd@sidental.info
office@cenife.com
nick@webstik.com
isis999@dir.bg
stoichkova@4ubg.com

От тези и- мейл адреси се разпраща истински СПАМ. Моите смислени, крайно съдържателни постове в блога ми за Интернет маркетинг и е- търговия, в социалните мрежи и във форумите по никакъв начин не могат да бъдат окачествени като СПАМ. Крайно време е и най- големият български тъпанар да разбере, че АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВА СПАМ! Това е всъщност една от тайните на неговия успех…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

2 Responses to “ЧЕТИВО ЗА ЛУМПЕНИ И ПРОСТАЦИ”


 1. 1 kalina май 30, 2009 в 11:56 am

  naistina e mnogo gadno i az sym gi pusnala kym spam!!! i az se opitah da gi blokiram nqkoi ot tqh ama nemoga!!!!!
  mainata im vse ima koi da gi 4ete i da se zaaribqva na tqhnata glupost!!!

 2. 2 ludipari май 31, 2009 в 3:02 am

  БЪЛГАРИ! ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!
  В бъдеще ще изтривам всички коментари на латиница!!!
  Това е един сериозен бизнес блог и в него не може да има и един ред на шльокавица!!! По изключение този път ще отговоря.

  Много скоро и нашенските управници ще създадат закон срещу спам- а, защото такива са изискванията на ЕС. Чак тогава тези съобщения драстично ще намалеят. Препоръчвам ви засега да си създадете пощенска кутия при all.bg. При тях съществува реална възможност за блокиране на спам- а. И от mail.bg предлагат подобна опция.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: