SEO ИЛИ НА БАНИЦАТА МЕКОТО

СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ SЕО

Неотдавна прочетох интересен материал от Атанас Георгиев. Иска ми се да го цитирам дословно:

„Първото правило, с което се среща всеки начинаещ в Интернет е правилото „Content is King„. Казано на български – „Съдържанието е Кралят!“.
Така че никога не забравяйте: каквито и дизайнери да наемете, в крайна сметка ключова роля за вашия успех или неуспех в Мрежата ще играе съдържанието, с други думи – текстовете и материалите, които самите вие ще трябва да подготвите за вашия сайт.

Причините за това са две и те са съвсем прости:

  • Интернет е информационна среда и „горивото“, което движи тази среда е информацията. Оформлението на сайта и илюстрациите в него могат да повишат или намалят ефекта от заобикалящата ги информация. Решаваща за крайния успех или неуспех на вашия сайт обаче е самата информация – тоест текстовете и илюстрациите, които ще предоставите на вашите дизайнери.
  • Търсещите машини – тези, на които във всички случаи ще разчитате за да бъде посещаван вашият сайт, „разбират“ само текстове. Те не могат да намират сайтовете по картинки, нито сайтове, изградени с графични технологии (каквато е Flash).

Мислете за сайта си като за списание, което искате да издадете. Колкото и красиво и лъскаво да е вашето списание, то не би имало смисъл ако в страниците си не съдържа интересна и полезна информация.”

С две ръце се подписвам под тези слова!  Ако текстът на вашия сайт е калпав, вие изобщо НЯМАТЕ САЙТ! И никакво SEO няма да ви помогне. Без подходящ, продаващ текст вашият комерсиален сайт ще си остане нефункционален и няма да донесе очакваните финансови резултати.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

0 Responses to “SEO ИЛИ НА БАНИЦАТА МЕКОТО”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: