КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ TWITTER

ГОЛЕМИЯТ УДАР НА DELL

Това, че twitter не прави пари, съвсем не означава, че останалите компании не знаят как да печелят купища пари от този толкова популярен социален сайт.

Един пример: производителите на едни от най-добрите преносими компютри – Dell – са реализирали невероятни печалби от социалната мрежа. Приходите им надхвърлят 3 милиона долара и са направени от продажби посредством twitter.

Тази добра новина беше оповестена в блога на Dell. Печалбите се дължат на партньорството между twitter и уеб страницата Dell Outlet. Това партньорство е доста особено. Както знаете, социалната мрежа не таксува никоя от компаниите, които използват сайта и за реклама или продажба. Точно така Dell спечелиха за отрицателно време трите милиона.

Два от тях са от онлайн продажби, а един милион долара са приходи, спечелени от потребителите, които използват електронната поща на DellOutlet, за да се логнат в сайта.

Тук му е мястото да отбележа, че DellOutlet използва twitter за продажба и реклама от 2007 година насам. Мисля, че всеки сериозен Интернет бизнесмен трябва да се замисли сериозно над тази изключителна възможност…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

0 Responses to “КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ TWITTER”



  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s





%d bloggers like this: