НЕСТАНДАРТНИ ИЗМЕРЕНИЯ НА МАРКЕТИНГА

ИНОВАТИВНИ РЕКЛАМНИ ТЕХНИКИ

За да създадете ИДЕАЛНАТА промоция, ИДЕАЛНАТА рекламна кампания, вие трябва да експериментирате с различни начини и форми на изразяване. Трябва да напипате езика и тона, които дават най- добри резултати.

В маркетинга има някои нови измерения, които засега смущават преди всичко боязливите некадърници. А боязливи некадърници у нас дал Господ. С лопата да ги ринеш. Само от липса на некадърници не можем да се оплачем в България. Но това е друга тема….

Златното правило на рекламата до неотдавна гласеше: „Бъди оригинален, бъди уникален!” Но тъй като мнозина се придържаха към него, то се поизтърка от употреба.

Това наложи някои промени. Много знаменитости се прочуха, придържайки се към новите, иновативни измерения на маркетинга. Те шокират мнозина, но това си остава за тяхна сметка. Промяната се свеждаше до следното: сега вече успешната рекламна стратегия изисква да бъдеш противен, да бъдеш отвратителен дори. И по този начин да се отличаваш от безличната тълпа.

Така се наложиха „Ролинг Стоунс”, „Секс пистълс”, Хауърд Стърн, Парис Хилтън… У нас по този начин се прочу проф. Вучков. Често казано, така популяризирах и аз моите 4 комерсиални сайта:

www.LudiPari.com

www.Pisaneto.com

www.SuperAstro.net

Мнозина ми се разсърдиха, побесняха, озверяха дори, но резултатите са налице: днес всичките ми сайтове са на челни позиции в Google! Ръководният принцип тук очевидно е следният: „Обичайте ме или ме мразете, защото по средата ПАРИ НЯМА!“

Google и търсачките ни предоставят в крайна сметка САМО ЕДНА форма за безплатна реклама. Далеч по- важно е, че моите комерсиални сайтове ми носят пари, сериозни пари! Казано другояче, тази рекламна стратегия РАБОТИ!

Ето това не могат да проумеят стотиците нещастници, които се занимават със SEO. Няма лесни пари в Мрежата! САМО с някакво си SEO пари не се печелят! ЕДИНСТВЕНИЯТ КРИТЕРИЙ за функционалността на един сайт са ФИНАНСОВИТЕ ПОСТЪПЛЕНИЯ от него!!!

Какво излиза? Излиза, че е добре, ако си добър, но още по- добре е ако си лош…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

Advertisements

0 Responses to “НЕСТАНДАРТНИ ИЗМЕРЕНИЯ НА МАРКЕТИНГА”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: