КАК ДА СЕ СПАСИМ ОТ РОБСКОТО ЕЖЕДНЕВИЕ

ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА ПОНЯТИЕТО ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ

Този, който има работа и работи яко, прави нещо много елементарно: той продава времето, което Господ му е отредил на Земята, за пари. И тъй като времето ни е ограничено, чрез тази „продажба” човек не може да се спечели кой знае колко. Има едно извечно, универсално правило: „Всеки, който работи за заплата, накрая ВИНАГИ остава с празни ръце!”

Хората, който слугуват за шепа пари, се намират в истински КАПАН. Защото, пак ще повторя, те практически продават времето на единствения свой безценен живот за пари.

Интернет маркетингът ни учи как да продаваме СТОКИ в Интернет. И по- конкретно: Интернет маркетингът ни учи как да създаваме послания, които мотивират хората да купуват предлаганите от нас СТОКИ. Накратко: Интернет маркетингът ни учи как да убеждаваме хората да купуват нашите стоки. И всичко това по един НАПЪЛНО ЗАКОНЕН начин.

От моя курс по Интернет маркетинг, който предлагам в сайта си

www.LudiPari.com

вие ще научите точно това: как да продавате стоки и услуги в Мрежата. Ще научите също така как НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО да популяризирате и рекламирате себе си, вашия сайт, вашите стоки и услуги!

Това са умения, които всеки може да усвои. Може и да звучи банално, но всичко на този свят трябва да бъде НАУЧЕНО. Друг начин НЯМА! Съществуват, разбира се, тайни и трикове, но и те могат да бъдат научени.

В крайна сметка става така, че от Интернет маркетинга вие усвоявате умението да продавате СТОКИ за пари, а не ВРЕМЕ за пари. По този начин се измъквате от капана и ставате СВОБОДНИ!

Вие продавате тези стоки по Интернет с помощта на автоматизирани системи, които разпращат вашите търговски послания и оферти до милиони хора по света.

Преди много години един мъдрец на име Джо Карбо написал тези паметни слова: „Повечето хора са прекалено заети с работа и това им пречи да печелят пари.” Как стоят нещата при вас? И вие ли сте прекалено заети с работата си?…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com

www.Pisaneto.com

Advertisements

0 Responses to “КАК ДА СЕ СПАСИМ ОТ РОБСКОТО ЕЖЕДНЕВИЕ”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: